Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния

...
Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния
Коментари Харесай

Какво може да се случи с Биткойн след решението на Фед относно лихвените проценти?

Биткойн трейдърите и вложителите чакат с неспокойствие известието на Федералния запас (Фед) по отношение на лихвените проценти, което се чака да окаже доста въздействие върху крипто пазара.

Въпреки капацитета за висока волатилност, анализатор счита, че BTC може да и да доближи $30,000 по време на това събитие.

Изявлението на Фед и реакцията на Биткойн

Федералният комитет по интервенциите на открития пазар (FOMC) ще вземе решение за базовите лихвени проценти на 22 март. Съществуват съмнения, че продължаващата банкова рецесия в Съединени американски щати е нарушила политиката, което е предиздвикало Фед да направи пауза в цикъла.

Данните от инструмента FedWatch на CME Group демонстрират , че пазарите преглеждат опцията за пауза в повишението на лихвените проценти, което би било от изгода за рисковите активи.

Биткойн трейдърите наблюдават от близко това събитие, защото то може да окаже доста въздействие върху цената на . Един от анализаторите се тормози от размера на дългите позиции, които ще бъдат премахнати под $20,000, макар капацитета на ценовото деяние да и да доближи $30,000.

Потенциални резултати и прогнози на анализаторите

Популярният трейдър счита, че Биткойн може да изпита волатилност преди и след известието и че трейдърите би трябвало да работят внимателно. Той възнамерява да прибере облаги, в случай че активът доближи $30,000.

В същото време Майкъл ван де Поуп, създател и основен изпълнителен шеф на компанията за търговия Eight, чака Биткойн да нарасне до нов връх към оповестяването на FOMC, след което да последва консолидация.

Той също по този начин загатна за по този начин нареченият  на Биткойн фючърсните пазари на CME Group, който може да бъде напълнен от покачване или намаляване на спот цената.

Очаква се решението на Федералния запас за лихвените проценти да окаже доста въздействие върху цената на Биткойн, като в същото време има капацитет за висока волатилност.

Докато някои трейдъри са оптимистично настроени по отношение на капацитета на BTC да доближи $30,000, други се тормозят от опцията за разпродажба под $20,000. Препоръчително за трейдърите и вложителите е да работят внимателно и да следят деликатно пазара по време на събитието.


 


Какво съставлява на фючърсния пазар?

На фючърсните пазари гап се назовава обстановка, при която има разлика сред цената на затваряне на фючърсен контракт в един ден и цената на отваряне на същия контракт в идващия ден на търговия. Това основава празнота или празно пространство сред двете цени на графиката.

Гаповете могат да зародят по разнообразни аргументи, като пазарни вести или събития отвън часовете за търговия. Когато това се случи, то постоянно се преглежда като индикация за забележителна смяна в пазарните настроения или за началото на нова наклонност. Търговците от време на време се стремят да гапа, което значи, че могат да се опитат да уловят евентуални облаги според от ценовата наклонност.

В подтекста на публикацията анализаторът има поради гап на Биткойн фючърсния пазар, по-конкретно на фючърсния пазар на CME Group. Спот цената на BTC може да се движи по посока на гапа, с цел да я запълни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР