Бихме искали да кажем, че в тази ситуация, в която

...
Бихме искали да кажем, че в тази ситуация, в която
Коментари Харесай

Карадайъ: Партиите да бъдат въздържани в коментарите си до излизането на окончателните резултати

Бихме желали да кажем, че в тази обстановка, в която се намира страната, на българските политици ни е необходим разсъдък, отговорност и разговор. Призовавам довечера всички политически сили да бъдат въздържани в мненията си до излизането на окончателните резултати. Това съобщи на брифинг пред медии ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след края на изборния ден, съобщи кореспондент на

„ Нека в този разговор да намерим онази формула, с която дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците, на Народното събрание и на бъдещия кабинет, с цел да могат да се вземат решение проблемите на хората. От призовавахме и на предните акции всички партии да имат такова държание, с цел да имат опция за разговор след изборите. Не очаквайте от нас да чертаем червени линии ”, изясни още Карадайъ.

Той акцентира, че от партията ще положат всички старания, с цел да има България постоянен кабинет, с цел да се преодолее политическата рецесия.

На журналистически въпрос дали наесен ще има парламентарни избори, Карадайъ отвърна, че " наесен сигурно ще има локални избори ".

Ние също получавахме сигнали, за жалост множеството са след изборния ден и по време на гласуването. Получихме много сигнали и поемаме ангажимент всички сигнали, стигнали до нас, да бъдат тествани и всеки извършител да понесе отговорност, увери в умозаключение Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР