Бих призовал г-жа Нинова да запази самообладание, никой не говори

...
Бих призовал г-жа Нинова да запази самообладание, никой не говори
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Нинова да запази самообладание, никой не говори за нея

Бих призовал госпожа Нинова да резервира хладнокръвие, никой не приказва за нея или за каузи в предишното. Всички имаме интерес България да отблъсне тази поредна хакерска атака против себе си. Това съобщи на конференция в централата на ГЕРБ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той прикани за доверие към хората, които са призвани да пазят националната сигурност и да изчакаме всичко умерено да завърши.

"В този миг, когато става въпрос за националната сигурност, да не си разрешават тълкования, да не влизат в ролята на виновен негонен бяга. Да не разясняват. Ние може да кажем, че повече от две години виси един въпрос имало ли е среща на госпожа Нинова с господин Решетников. Това са въпроси, които занапред ще получават отговор ", сподели още депутатът.

ГЕРБ с горещи вести за абсурда с задържаните русофили

По думите му в съответния случай всеки би трябвало да резервира възприятието за национална отговорност и да не влиза с мнения, които биха заплашили тази сигурност.

"Тук става въпрос за съответни имена, за съответни случаи, и всеки от нас има интерес всяка политическа мощ има интерес този случай да бъде развързан, разнищен ", сподели още Гърневски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР