Безбройните сведения и разкази на очевидци са засвидетелствани в човешката

...
Безбройните сведения и разкази на очевидци са засвидетелствани в човешката
Коментари Харесай

Най-фрапиращите случаи на НЛО срещи в историята

Безбройните сведения и разкази на очевидци са засвидетелствани в човешката история още епохи обратно във времето. Историческите летописи и летописи са запазили като удостоверение описанията на няколко видни летописци, графове, херцози от разнообразни европейски страни, станали очевидци на НЛО проявления. Разбира се, средновековните описания са надалеч по-скромни, сбити и простовати, което обаче не значи, че не са действителни, съответни и ясни. Преценете сами:

1. „ Голяма звезда като факел се яви на юг и се издигна в небето, като излъчваше ярка светлина. Беше с формата на огромна глава начело и откъм гърба и бълваше пушек и светкавици. После обърна на север, като че ли искаше да се издигне на някакво несъмнено място във въздуха. ”

Матю Парис, хронист на Сейн Албанс, Англия, 1239 година

2.„ В небето се появи огън като горящо, въртящо се колело или кръгло пламтящо буре, което пуска огън от горната страна, а други с формата на дълга пламтяща греда са били следени дълго време през зимата в графство Лестър. ”

 Най-фрапиращите случаи на НЛО срещи в историята

Хенри Найтън, Лестъ, Англия, 1388 година

3. „ Обектът, появил се в нощното небе, беше колкото полумесец. Той увисвам неподвижно към четвърт част, а след това внезапно се завъртя спирално, стартира да се извива и да се върти като пружина и се издигна в небесата. ”

Херцог Бургонски, Реймс, Франция, 1461 година

4. „ В небето се появи странна и жестока панорама. Имаше форма на кръст, беше жълт на цвят и застрашителен на външен тип. ”

Ликостен, Утрехт, Холандия, 1528 година

5. „ По изгрев се появиха черни кълба. Много от тях почервеняха и започнаха да пламтят, а най-после изгоряха и изчезнаха. ”

Самуел Косциус, Базел, Швейцария, 1566 година

6. " От облака излязоха огромни, високи и необятни предмети, които наподобяваха шапка, а земята се появи жълта и кървава и като че ли беше покрита с шапки. "

Пиер Бьосту, Тюбинген, Германия, 1577 година

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР