Беновска: On Borisov’s FB-s. Stop. Just stop. Г-н Борисов, защо

...
Беновска: On Borisov’s FB-s. Stop. Just stop. Г-н Борисов, защо
Коментари Харесай

Беновска: "On Borisov’s FB-s. Stop. Just stop."

Беновска: " On Borisov’s FB-s. Stop. Just stop. " Г-н Борисов, за какво ни информирате посредством Facebook? Спрете.

" Ню Йорк пост " разгласява в петък публицистична публикация от 3 думи. В нея прикани президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да спре да употребява Twitter. Текстът на материала гласи: " On Trump’s tweets. Stop. Just stop. " – за туитовете на Тръмп. Спрете. Просто спрете. "

По този мотив си разрешавам да Ви запитам, господин Борисов: Защо си мислите, че е потребно да вършиме значимите изказвания във Facebook?!

Това ли е подобаващото ниво за връзка на водач, който за 3-ти път е министър-председател на България? Защо наподобявате провалилите се Радан, Меглена, Иванов, агнешки главички, Лозан, Прокопиев, протестъри, реформатори?

Путин по този начин ли оповестява значимите си за Русия и света решения? Кой от изброените заяви през Facebook? Ердоган - че взема властта? Меркел - че е срещу гейбраковете? Макрон - че е за строги етични правила във френската политика? Може би е редно да разберем през мрежата, че хубавата, атлетична и секси президентша Радева е на среща с лица с хомо ориентировка? Ок.

Но, господин Борисов, за какво се залъгвате, че Facebook е " обществена мрежа "?! Пак стартира със " С ", само че е сеирджийска мрежа. Във ФБ кълват на фотоси и пикантерии, или показват крайни отзиви за политиците.

Не си задават въпросите за какво не са отпред на процесите. Защо не са водачи на партии, министри, депутати. Даже не се питат за какво не са водачи в фамилията си. Да сте прочели, да вземем за пример, какъв брой хрумвания са генерирали писачите във ФБ? Колко лични начинания са осъществили - със личен риск? Колко деца са родили и възпитали, но качествено?

Имате си Министерски съвет и пресцентър. Всички медии Ви отразяват. Нали, господин Борисов, сте министър-председател на България, а не сте министър-председател на Facebook, Туитър, Инстаграм - България?!

Баба ми, която ще получи 180 лв. пенсия от 1 юли, няма Facebook. И не може да види, че вдигате равнището, като заявявате: " Политическият хайлайф на всяка една от страните, искащи участие в евроатлантическите структури, би трябвало да надрастне историята ".

Аз съм Беновска и запитвам.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР