Белгийската звезда на Челси Ромелу Лукаку, който доскоро носеше фланелката

...
Белгийската звезда на Челси Ромелу Лукаку, който доскоро носеше фланелката
Коментари Харесай

Лукаку: Никога не ме сравнявайте с Роналдо, той е в Топ 3 на най-великите футболисти в историята

Белгийската звезда на Челси Ромелу Лукаку, който до неотдавна носеше фланелката на Интер, прикани публицистите да не го съпоставят с португалския голаджия Кристиано Роналдо. 36-годишният ибериец също смени тима това лято, като от новия сезон ще играе в Манчестър Юнайтед, откакто досега защитаваше цветовете на Ювентус.

Роналдо неотдавна стана и едноличен рекордьор в класацията за най-вече попадения за националния отбор на една страна (111 гола). Лукаку пък има 66 гола за Белгия, като довечера против Чехия в международните квалификации ще облече за стотен път фланелката на “червените дяволи”.

“Никога не ме сравнявайте с Кристиано Роналдо, в никакъв случай. За мен Кристиано е в Топ 3 на най-хубавите играчи в историята на футбола. Няма да го класирам от първо до трето място, само че той е там. За играчите от моето потомство това, което той е постигнал през днешния ден, е нещо изключително”, показа Лукаку.

“Аз имах задоволително огромен шанс да играя против него в Италия, а това, че в този момент се завръща в Премиър Лийг, е нещо хубаво за британския футбол. Колкото до останалото - да се съпоставят статистики и така нататък е безполезно”, добави белгийската голова машина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР