ББ няма спирка! Докато Натали се вихри по морето с

...
ББ няма спирка! Докато Натали се вихри по морето с
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: ББ награби още две Мата Хари! Славена се фука с чанта Dior за €5500 и кецове за 980 евро

ББ няма спирка! Докато Натали се вихри по морето с някогашния си, с чиято помощ окичи Чичко Паричко с рога като родопски елен, одъртелият плейбой съумя да вкара две нови Мата Хари в харема, гласи нов сигнал извънредно до Narod.bg.
 Наточената Точева се фръцка с чанта за 11 000 лв.  Дамската чанта на Мата Хари Славена Точева коства 5500 евро
Свежите попълнения в бордея на Шугър предци са кандидат-депутатките Славена Точева и Мария Димитрова, безапелационен е осведоменият с любовните щения на овехтелия сваляч.

Големият въпрос е дали повелителят на чекмеджетата вади от пачките по 500 евро за аутфита на новите попълнения. Ако е по този начин, ще му се наложи да харчи съществени суми, тъй като се оказа, че Славена Точева, да вземем за пример, чийто брачен партньор лежи в испански затвор за наркотрафик, си пада по първокласните марки.

Реклама

Проверката ни сподели, че на последните предизборни изяви на шайката брюнетката се фука с чанта Dior за 5500 евро и кецове от същата първокласна марка за „ скромните “ 980 евро.
 Мата Хари Славена има и бяла Dior…
За похлупак новата Мата Хари без никакво терзание се появява пред електората на хунтата с парцалки и чантичка от различен скъпарски бранд – Louis Vuitton. От фотосите може да се видят и цените на дрешките на някогашната хостеса, които нямат потребност от коментар.

Според източника на Narod.bg пиарите на бандитската партия е време да кажат на любовниците, които се бутат за депутати, да бъдат малко по-скромни, тъй като народът е без това е гневен на богаташите към ББ и техните метреси.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР