Байерн обмисля да се раздели с треньора Карло Анчелоти, съобщава

...
Байерн обмисля да се раздели с треньора Карло Анчелоти, съобщава
Коментари Харесай

"Байерн" обмисля смяната на Анчелоти, Тухел е първи избор

" Байерн " обмисля да се раздели с треньора Карло Анчелоти, оповестява " Билд ". Бъдещето на италианския експерт ще стане ясно след изключителна среща на управлението на баварците по-късно денем.

Италианецът е подложен напрегнат след неубедителните игри и тежката загуба от ПСЖ (0:3) в Шампионската лига. При завръщането в Мюнхен той отхвърли да разяснява въпроса за бъдещето си.

Според информацията първи вид за заместител на Анчелоти е някогашният треньор на " Борусия " (Дортмунд) Томас Тухел. Германецът беше отпред на жълто-черните за два сезона, само че напусна поста си след края на предишния поради различия с управлението на клуба.

" Байерн " игра едва и загуби с 0:3 при гостуването на ПСЖ в групите на Шампионската лига. След мача Анчелоти получи рецензии поради избора си на стартов състав и тактическите инструкции по време на срещата.

Италианецът счита, че ранният гол е повлиял на развоя.

" Това е проваляне, за което се постанова да приказваме и обсъдим. Длъжни сме да проучваме тази загуба и да си създадем изводите. Това, което видяхме на терена в този мач, не беше " Байерн ". Сега е моментът да се покажат характерът и манталитетът на същинския " Байерн ". Трябва да покажем, че към момента сме мощен тим ", сподели изпълнителният шеф на баварците Карл-Хайнц Румениге на вечерята на тима след загубата от ПСЖ.

Според медиите в Германия отпред на баварците може да застане Юлиан Нагелсман, който реализира мощни резултати с " Хофенхайм ". Единият вид е те да доиграят сезона под управлението на помощник-треньора Вили Саньол и през лятото да пристигна Нагелсман.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР