Бащата на Новак Джокович - Сърджан, направи поредно скандално изявление,

...
Бащата на Новак Джокович - Сърджан, направи поредно скандално изявление,
Коментари Харесай

Бащата на Джокович пак подхвана Федерер: Той е голям шампион, но не е добър човек

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, направи следващо скандално изказване, с което подсети на света за " огромната си уста “. Сърбинът подлага на критика Роджър Федерер, нещо, което прави не за първи път. Джокович-старши напомни конфликта сред Швейцария и Сърбия в шампионата за купа „ Дейвис “. Тогава Новак на няколко пъти изиска здравно спиране по време на мача си против Стан Вавринка, а след това Федерер дефинира държанието му на корта като „ смешка “.

" Преди към 15 години Федерер нападна моя наследник, а тогава той беше доста млад - на 18-19 години, съобщи Сърджан Джокович през тв канала К1 в родината си. - Знаех, че някой ден ще се появи тенисист, който ще го задмине. Казах, че той е популярен първенец, най-хубавият по това време. Но колкото е огромен първенец, Федерер не е добър човек. “

Новак Джокович неотдавна усъвършенства връх на Федерер - по брой седмици като №1 в международната класация. Той има 18 трофеи от Големия шлем, а швейцарецът и Рафа Надал са с по 20. Сърджан Джокович обича да атакува словесно противници на своя наследник, а също по този начин медиите и почитателите. Той нерядко се оплаква, че Новак не получавал нужното самопризнание.

В същото изявление споделя, че Ноле е състезател, " какъвто светът няма да види още веднъж “.

" Очевидно е, че международните медии нямат положително мнение за нас, дразним ги непрекъснато, реди Сърджан. Да ви кажа, ние не желаеме да бъдем част от вашия комплициран свят. Съжалявам, че не харесвате Новак. Просто приказвам истината. Какво друго да върша? Те клеветят Новак и споделят толкоз доста ужасни неща за него, че е просто необикновено. Моите отговори са доста по-ясни спрямо метода, по който третират един популярен първенец, какъвто светът няма да има още веднъж. “

През предходната година Сърджан Джокович излезе с дрънканица против Григор Димитров, който изкара отговорен за заразяването на тенисисти, треньори и така нататък по време на шампионатите „ Адрия къп “, минали без съблюдаване на никакви ограничения против COVID-19 в Белград и Загреб.

По думите му Димитров нанесъл огромни вреди на фамилията му, Сърбия и Хърватия, защото бил хванал болестта в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР