Барселона възобнови своя интерес към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес,

...
Барселона възобнови своя интерес към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес,
Коментари Харесай

Барселона възобнови интереса си към Лаутаро Мартинес

Барселона възобнови своя интерес към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, оповестява радио „ Каталуня “. Техническият секретар Рамон Планес и старши треньорът Роналд Куман считат, че аржентинецът е доста добра опция в нападателен проект. Мартинес още веднъж е част от трансферните проекти на каталунците.

Лаутаро Мартинес е опция в трансферните проекти на Барселона в случай, че каталунците не съумеят да вземат Ерлинг Холанд.

Интересът на „ блаугранас “ към аржентинския нападател в никакъв случай не е бил загадка, като в последните две години шефовете на „ нерадзурите “ отхвърлиха няколко предложения от страна на Барселона.

Обстоятелствата и в двата клуба в този момент се трансформираха, защото Барселона има нов президент и съвет на шефовете. Междувременно притежателите на Интер Сунинг търсят нови вложители, които да оказват помощ в издръжката на тима.

Първият избор на Барселона е Ерлинг Холанд, само че борбата за подписа на норвежкия нападател ще бъде яростна, а лимитираният финансов запас, с който каталунците разполагат не ги слага в удобно състояние.

23-годишният Лаутаро Мартинес е пред нов контракт с Интер, а в актуалното съглашение сред двете страни към момента е годна откупна уговорка, която е на стойност 111 милиона евро и е годна единствено за няколко седмици през юли. При новите условия тя се чака да отпадне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР