Барселона ще привлече крилото на Атлетико Мадрид Яник Ферейра Караско,

...
Барселона ще привлече крилото на Атлетико Мадрид Яник Ферейра Караско,
Коментари Харесай

Барселона се насочва към Караско, но при определен сценарий

Барселона ще притегли крилото на Атлетико Мадрид Яник Ферейра Караско, само че единствено в случай че успее да продаде през лятото Феран Торес, оповестява “Мундо Депортиво ”.

Каталунците биха се разделили с Феран, само че ще чакат да получат оферта от най-малко 40 милиона евро за него, защото не желаят да са на прекомерна загуба от прехвърлянето на испанеца, притеглен през 2021 година от Ман Сити за 55 милиона евро плюс бонуси.

В този подтекст Яник Ферейра Караско не наподобява като главен приоритет за ново попълнение, само че той е вид за Барселона, в случай че Феран Торес напусне клуба. 29-годишният белгиец би коствал към 16 милиона евро на каталунците. От Барса бяха склонни да разменят двамата футболисти, само че Атлетико Мадрид не одобри тази оферта.

Феран Торес, който стартира единствено в 18 мача от общо 45 изиграни срещи, е наясно, че и през новия сезон ще бъде още веднъж на аварийна пейка, в случай че не покаже голям скок в развиването си. Подобно на Ансу Фати обаче, 23-годишният испанец  не желае да напуща и избира да се бори за мястото си в отбора на Чави.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР