„Бамби“ е избран за най-тъжния филм на „Дисни“ в анкета

...
„Бамби“ е избран за най-тъжния филм на „Дисни“ в анкета
Коментари Харесай

Обявиха най-тъжния филм на Дисни

„ Бамби “ е определен за най-тъжния филм на „ Дисни “ в анкета на Radio Times, а „ Bare Necessities “ от „ Книга за дгунглата “ е определена за най-развеселяващата ария.

Класическата анимационна драма е избрана за най-разплакващия филм на известното студио от 38% от интервюираните, евентуално заради първата сцена, в която основният воин губи майка си.

„ Бамби “ е определен за най-емоционалния филм на „ Дисни “ от дамите, само че мъжете са избрали кино лентата „ В небето “ на „ Пиксар “ като кино лентата, който е най-вероятно да провокира сълзи в очите им. Той е определен от 35% от интервюираните в изследването като един от най-тъжните филми на стрийминг услугата Disney+, в което вземат участие повече от 11 000 души, малко преди „ Цар Лъв “, който са избрали 34%.

Анкетираните е трябвало също да изберат най-приповдигащите песни на „ Дисни “, като „ Bare Necessities “ е определена от 40%.

„ You've Got a Friend In Me “ от „ Играта на играчките “ и „ Hakuna Matata “ от „ Цар Лъв “ също са измежду желаните.„ Мери Попинз “ е разгласен от потребителите като кино лентата на „ Дисни “, пораждащ най-голяма носталгия, следван от „ Мисис Даутфайър “.

Тим Гланфийлд, публицистичен шеф на RadioTimes.com, сподели: „ Блестящите филми и техните саундтраци имат способността да останат с нас през целия ни живот - карат ни да се усмихваме и да плачем и могат да ни пренесат назад във време и места, свързани с благи мемоари “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР