Казва се, че Кейти Прайс е изложена на реален риск“

...
Казва се, че Кейти Прайс е изложена на реален риск“
Коментари Харесай

Кейти Прайс е изложена на „реален риск“ да загуби имението Mucky Mansion след изслушване за фалит

Казва се, че Кейти Прайс е изложена на „ действителен риск “ да загуби своето имение Mucky Mansion на стойност £2 милиона и може да остане „ без дом “ на фона на възходящите си финансови проблеми.

Моделът попадна в заглавията предходната седмица, откакто отклони второто си чуване за банкрут и вместо това избра да замине за Кипър с новия си другар Джей Джей Слейтър. Кейти беше оповестена в неплатежоспособност за повторно по-рано тази година заради неплатен налог на стойност над £750 000, изискуем на HM Revenue & Customs - и в този момент тя е изправена пред опасността домът й да бъде лишен.

Кейти купи дома през 2014 година, за който се твърди, че й е коствал £1,3 милиона по това време и е включен в нейния сериал на Channel 4. През март Върховният съд постанови, че 45-годишната жена ще загуби половината от месечните си доходи. Съдът чу, че синдиците са се обърнали към съда, с цел да изискат заповед за заплащане на приходи – което значи, че парите от приходите на Кейти ще отидат за нейните задължения. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР