Българският шампион Лудогорец научи потенциалните си съперници за третия квалификационен

...
Българският шампион Лудогорец научи потенциалните си съперници за третия квалификационен
Коментари Харесай

Познати съперници очакват Лудогорец в Шампионската лига

Българският първенец Лудогорец научи евентуалните си противници за третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Във втори кръг „ орлите “ ще премерят сили с Шамрок Роувърс и в случай че отстранят ирландския отличник, може да се срещнат с познати за клуба противници.

Тимът на Анте Шимунджа е подложен като непоставен в група 1 на пресявките на чоп, който ще се организира проведе на следващия ден (18 юли) от 13:00 часа в централата на УЕФА в Нион.

От направената разбивка излиза наяве, че при триумф над Шамрок Роувърс, Лудогорец ще се изправи против спечелилите от двойките Динамо Загреб (Хърватия) – Шкупи (Северна Македония), Макаби Хайфа (Израел) – Олимпиакос (Гърция), Карабах (Азербайджан) – Цюрих (Швейцария).

В историята на своите евроучастия „ орлите “ са играли против любимците и в трите двойки – Динамо (Загреб), Олимпиакос и Цюрих. Разградчани имат две победи, тъждество и загуба от хърватския отбор. Балансът против гръцкия гранд е две равенства, само че задоволителни за елиминирането на „ червено-белите “ преди година. Срещу Цюрих Лудогорец има реми и проваляне в групите на Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР