Гроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г.

...
Гроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г.
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Слуховете за моето оттегляне от политиката са силно преувеличени

Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова има дейна социална и политическа кариера, той е правист по обучение. Беше вицепремиер и министър на районното развиване и благоустройството в кабинета “Петков ”, а в последните сформира на Народното събрание – народен представител от квотата на Има Такъв Народ.

Слуховете за моето отдръпване от политиката са мощно пресилени

Трябва да си призная, че в никакъв случай не съм предполагал, че моето отдръпване от Народното събрание ще провокира толкоз мнения и спекулации. Благодаря на всички, които са оценили моите старания. За страдание на ”доброжелателите ” – тук няма нито скандал, нито конспирация.

За мен народен представител не е специалност, в противен случай, политиката е опция да бъда потребен на обществото.

Присъствието ми в предишния парламент сподели, че просто там не ми е мястото.

За мен като правист бе същинско изтезание да виждам по какъв начин ежедневно правото се извращава, а законодателството – осакатява. Не мога да приема налагането на идиотски промени, пробутването на лобистки ремонти, пренаписването на един закон през преходните и заключителните разпореждания на различен. За мен това са порочни практики, които би трябвало да бъдат прекъснати.

Но колкото и да се опитвахме с сътрудниците от Има Такъв Народ да се противопоставим или най-малко да изправим някои от най-безумните законодателни хрумвания, не успяхме. Всички видяха по какъв начин съвсем всяка седмица се занимавахме с корекция на поправката на поправката на поправката на законите на ръководещите...

Всички видяха диктата на една некадърна, само че амбициозна сглобка. И всички видяха вредите, които са доста повече от изгодите.

Ще се веселя, моите сътрудници от Има Такъв Народ, които станат депутати в идващия парламент да продължат борбата и съумеят да се преборят.

Това, че аз не съм в листите обаче, не значи, че се отхвърлям от политиката. Напротив - в диалога си със Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в категорично означих, че съм благодарен и оставам с него в борбата! Ще продължа да работя с Има Такъв Народ с всичко което знам и мога, и постоянно когато имат потребност от моята експертиза. Мисля, че дружно направихме доста потребни неща, водихме доста смислени борби и ни предстоят още взаимни инициативи, с които да се опитаме да променим България и да я създадем едно по-добро място за живот. И за нас, и за нашите деца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР