Българският национален отбор по футбол загуби с 0:2 като гост

...
Българският национален отбор по футбол загуби с 0:2 като гост
Коментари Харесай

Нови груби грешки донесоха още една загуба на България

Българският народен тим по футбол загуби с 0:2 като посетител на Финландия в трета среща от Лига " Б " група 4 на Лигата на нациите. Поражението ни е първо от този противник в девет мача, като до момента имахме седем победи и тъждество. Нашите не престават да са без победа в шампионата след равенството 1:1 с Ейре и загубата 0:1 от Уелс в първите два дуела и единствено един триумф в последните си 18 мача.

Треньорът на България Георги Дерменджиев стартира с осем промени спрямо последното проваляне - 1:3 от Унгария в полуфинален бараж за Евро 2020, само че това не оказа помощ изключително на представянето ни на терена. Финландците се разминаха на два пъти с гола сред 15-ата и 17-ата минута, само че Мартин Луков се оправи. Към края на полувремето Кирил Десподов опита рисков удар, само че също не съумя да се разпише.

Българите започнаха добре втората част с няколко рискови офанзиви, само че обратно на логиката, позволиха гол. Първото попадение в мача падна в 53-ата минута и беше дело на Робърт Тейлър, а малко повече от 10 по-късно резервата Фредрик Йенсен се разписа минута след появяването си в игра.

До края Кирил Десподов опита удар, само че топката се отби в противник, с което се изчерпи всичко по-опасно пред противниковата врата.

Следващият мач на нашите от шампионата е в сряда против водача в групата Уелс (7 точки от 3 мача) от 21:45 часа в София. Нашите са последни с 1 точка и голова разлика 1:4. Пред нас са Ейре (2 точки) и Финландия (6 точки).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР