Най-бляскавата вечер в телевизионния календар официално се завърна, както потвърдиха

...
Най-бляскавата вечер в телевизионния календар официално се завърна, както потвърдиха
Коментари Харесай

НОВО: NTA Awards 2024: Дълъг списък от Baby Reindeer до Fool Me Once, тъй като Ant & Dec се наддават да спечелят 23 поредни години

Най-бляскавата вечер в телевизионния календар публично се завърна, както потвърдиха премиите на Националната телевизия завръщането им този септември в звезден удар в The 02 London. Излъчвано онлайн по ITV и ITVX, шоуто още веднъж ще бъде водено от водещия на The Masked Singer Джоел Домет, до момента в който най-хубавите и най-ярките звезди от цялата телевизионна промишленост се борят да вземат една от мечтаните награди.

Сега, преди цялата значима гала, НТА разгласиха своя дълъг лист с номинирани и приканиха обществеността да помогне за намаляването на евентуалните носители на премиите преди финалния кръг от обществено гласоподаване, който би трябвало да се организира по-късно тази година.

Сред звездите, водещи номинациите тази година, са Мишел Кийгън от Fool Me Once и артистът от One Day Лео Удол, които и двамата ще се изправят един против различен, до момента в който се борят, с цел да се опитат да завоюват премията за най-хубаво осъществяване в драма.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

36-годишната Мишел домини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР