Селекционерът на германския национален отбор - Юлиан Нагелсман, си пожела

...
Селекционерът на германския национален отбор - Юлиан Нагелсман, си пожела
Коментари Харесай

Нагелсман: Моля германците - утре бъдете шумни!

Селекционерът на немския народен тим - Юлиан Нагелсман, си пожела почитателите на Маншафата " да бъдат шумни " по време на UEFA EURO 2024. Германия открива европейското състезание против Шотландия в мач, който ще даде старт на най-ключовото континентално събитие през това лято на Стария континент.

Нагелсман влиза в шампионата с вяра за Бундестима, която да води Маншафта оптимално надалеч в конкуренцията.

" Искам да се обединим като нация и да поддържаме немския народен тим, в това число и на стадиона. Това е извънредно значимо. Трябва да използваме по всевъзможен метод домакинското преимущество, което имаме ", съобщи Нагелсман. Така че, апелирам Ви, бъдете шумни на следващия ден. Щастлив съм, когато мога да поддържам връзка с играчите по време на мача. Но на следващия ден няма да имам нищо срещу, в случай че не мога, тъй като е прекомерно шумно на стадиона. Шотландия не е тим, цялостен със международни звезди, само че това ги прави рискови, тъй като те имат доста бързи играчи, които дават всичко от себе си, с типичен шотландски нрав ", показа още треньорът.

" Разбира се, че сме наясно със стартовите 11. Важно е да се даде на титулярите " избрана психическа сигурност ", тъй че грешките " също да бъдат толерирани ", добави Нагелсман.

" Когато погледна в очите на играчите, виждам доста убеденост и религия. Това е, което желая. Сега съм ги стегнал малко, само че на следващия ден ще ги пусна и ще ги оставя да тичат ", приключи селекционерът на Германия.
window._adftrack = Array.isArray(window._adftrack)? window._adftrack: (window._adftrack? [window._adftrack]: []); window._adftrack.push({ HttpHost: `track.adform.net`, pm: 2498302, divider: encodeURIComponent(`|`), pagename: encodeURIComponent(`gong.bg|Футбол свят|Германия|article`) }); (function () { var s = document.createElement(`script`); s.type = `text/javascript`; s.async = true; s.src = `https://s2.adform.net/banners/scrip
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР