FRANCE 24 разговаря с Денис Рос, бивш главен преговарящ на

...
FRANCE 24 разговаря с Денис Рос, бивш главен преговарящ на
Коментари Харесай

„Израел е близо до завършване на демонтажа на Хамас като армия“, казва бившият американски пратеник Рос

FRANCE 24 беседва с Денис Рос, някогашен основен договарящ на Съединени американски щати за Близкия изток, който в този момент е помощник във Вашингтонския институт за близкоизточна политика. Бившият делегат на Съединени американски щати сподели, че има вяра, че " Израел е много покрай довеждане докрай на демонтажа на Хамас като войска ", която " се връща към това да бъде милиция и да взе участие в протест ". Въпреки това той съжали, че няма „ няма отговор от израелска страна “ по въпроса за следвоенното обмисляне за Газа, като сподели, че „ мисля, че администрацията на Байдън би трябвало да се концентрира върху това “.

Говорейки в Доха, Катар в сряда, държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели, че Съединени американски щати „ през идващите седмици “ ще показват „ основни детайли от планирането за деня по-късно, в това число съответни хрумвания за това по какъв начин да управляваме ръководството, сигурността, реконструкцията “.

Обръщайки се към напрежението в израелския боен кабинет след оставката на Бени Ганц, Рос сподели, че „ наближаваме миг “, когато израелският министър председател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР