Българският народ написа добър 4 без нещо вече на правителството.

...
Българският народ написа добър 4 без нещо вече на правителството.
Коментари Харесай

Горещ анализ на управление на Борисов, експерти му писаха оценка...

Българският народ написа добър 4 без нещо към този момент на държавното управление. ГЕРБ продължава да води с 24 на 20 пункта на Българска социалистическа партия. Обективно видяно, съгласно мен оценката е добре. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " математикът проф. Михаил Константинов.


В студиото бе и психологът Антоанета Христова. " 3,71 не е по никакъв начин неприятна оценка. До този миг интернационалната активност е несравнима. Кара ни да се усещаме релативно горди по тази причина, че нещо вършим и че към този момент се усещаме като фактор в нашата балканска и европейска среда ", сподели тя.

" Борисов взе властта в мал късмет конюнктура. Управлява толкоз дълго, че му се падна и противоположното. България върви нагоре в действителност. Може да се гордеем с доста неща. Самото държавно управление е доста по-качествено от първите две. Центрискостта на Борисов му дала мощ ", съобщи Андрей Райчев, който също бе в студиото.


" Българинът има потребност от по-добра обществена среда ", считат Константинов и Христова. " Все повече се уголемява границата сред хора с доста високи и хора с доста ниски приходи. Трябва да създадат няколко ярки промени, с цел да се оправят нещата. Политиките могат да са доста разнообразни, само че съм сигурна, че обществените могат да бъдат в доста огромни посоки. В момента сме на психически стадий, в който желаеме ГЕРБ и Българска социалистическа партия да се развиват и да имаме една устойчива политика ", сподели Христова.

Михаил Константинов разяснява класацията, съгласно която България е на 111 място по независимост на словото в медиите. " Говоря с целия си престиж сега. Не съм виждал по-идиотска ранглиста. На 51-во място се намира страната Тонга с 30 острова в Тихия океан - има една организация, няма вестници и други медии. Не може да сравнявате сливи и краставици. Една европейска страна, с всичките си институции не може да бъде сравнявана с Тонга. По настрана те могат да се състезават, само че не и дружно ", счита той.

" Корупцията в България е непоносима болест. Далеч съм от мисълта, че тук е по-голяма, в сравнение с в чужбина. Тя там обаче се схваща като естествена традиция. Ние сме като човек, който е и тлъст и има мускулна уязвимост. Имаме големи тлъстини. Лекарите крадат повече от ромите в тази страна. Това са великански разноски, малоумни, които изискват храброст и да застанеш против тях ", счита Райчев.

" Много анализатори споделят, че чакат мандатът на държавното управление " Борисов 3 " да не бъде цялостен. Аз обаче не съм на това мнение. Мисля, че няма индикации за нещо такова ", сподели Христова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР