Българският Каванч Татлату влезе в Откраднат живот и въпреки че

...
Българският Каванч Татлату влезе в Откраднат живот и въпреки че
Коментари Харесай

Българският Къванч Татлъту влезе в Откраднат живот и разтърси с признания

Българският Каванч Татлату влезе в " Откраднат живот " и макар че най-малко към този момент към момента не е ставал център на внимание, съумява да разпали доста пристрастеностите в обществените мрежи. Денис Христофоров, който влиза в облика на гарда на мафиота Иво Фотев, несъмнено е пленител на женските сърца.

Той е на 24 години и е приключил мастър клас по актьорско майсторство. Много скоро ще го забележим и в други сериали, а и в тв реклами, които сигурно ще възбудят още повече интереса към него. Преди това обаче, той дава искрено изявление, в което разкрива и какво тъкмо се случва зад кадър в " Откраднат живот ", написа уеб сайтът show.blitz.bg.

A post shared by (@denzelhrist) on Jul 9, 2020 at 12:09pm PDT

- Как се усещаше по време на фотосите на " Откраднат живот " и с какви усещания си от останалите артисти?

- Началото за мен в този сериал е от Сезон 5! Беше тъкмо преди три години. Първите думи които помня са: " ти ще бъдеш елегантна мутра, умна, не се притеснявай ". Това бяха думите на Силвия Васева. Разбира се, нямаше по какъв начин да не се притесня, тъй като участвах за първи път в нещо сходно и толкоз огромно.

След като " минах " през дрешника и към този момент съм мафиот! Следващите думи бяха: " отивай на терен " и аз чувам и извършвам (усмихва се). Там беше целият екип, както и актьорите Васил Бинев и Емил Марков. Бяха в дъното на коридора и чакаха мен, с цел да стартираме. Поздравихме се, разменихме няколко думи и си споделих " леле и те са хора ". Бяха доста отзивчиви и усмихнати.

Попитах първият помощник какво тъкмо би трябвало да върша, а той ми сподели: " Шефът ти е значима мутра, охраняваш го, оглеждаш се, гледаш неприятно, вървиш след него и най-важното - НЕ гледаш в камерата! " И по този начин стартира всичко, моето ново начинание!

В този сезон, най-често имах подиуми с Васко, Емо, Ирина Митева и Наум Шопов, станахме си приятелчета, а даже сме едно малко семейство на терен! По време на фотоси се засичах и с останалите артисти, които постоянно са били отзивчиви, усмихнати и отворени за диалог с мен. Много прелестно е възприятието да си един от тях. Този сезон започнах с много по-силна роля, уталожен и по-смел артист – към този момент един от тях.

A post shared by (@denzelhrist) on May 9, 2020 at 9:29am PDT

- И подхожда ли ти облика на гард на мафиот, в който влизаш?

- Няма да неистина, че първоначално си мислех, че не ми отива, тъй като не наподобявам на типична мутра, а по-скоро на човек, който охраняват (смее се). Впоследствие обаче, се научих да влизам в този облик и ми хареса доста. Започнах да се одобрявам в тази роля, даже желаех да има повече екшън подиуми, само че това въпреки всичко е медицински сериал и няма по какъв начин.

A post shared by (@denzelhrist) on Oct 6, 2020 at 12:21pm PDT

След като се появих за първи път на екран, страстта беше голяма. Семейството ми се гордее с мен, а приятелите и сътрудниците от университета ме поздравиха мощно за триумфа. Цялата тази страст и еуфория, ми даде още повече убеденост!

- Лесно ли се играе с Васил Бинев, който пресъздава брилянтно Иво Фотев?

- Васил Бинев е прелестен човек и необикновен артист! Обичам го! Толкова е прелестно и елементарно да се работи с него. Досега участията ми с други артисти са били за малко и малко, до момента в който присъединяване ми с Васко е едно от най-големите и мощни досега. На терен той е като мой татко. От него научих доста за специалността артист. За него може доста да се приказва, само че аз бих го определил с една дума - ВЕЛИК!

A post shared by (@denzelhrist) on Aug 7, 2020 at 9:22am PDT

- Имаш удивителна аналогия с турската звезда Каванч Татлату. Сигурно постоянно го чуваш?

- Да, може да имаме нещо сходно, тъй като го слушам постоянно, само че истината е, че първият човек, който ми го сподели, беше моята майка. Първоначално си мислех, че е просто, тъй като е огромна фенка на турските сериали, а и тъй като го харесва като артист, или просто, тъй като и двамата сме руси със сини очи, само че след това започнаха и други членове от семейство да виждат прилики, което ме изненада. Оттам и приятелите... даже и непознати хора! Това е комплимент за мен сигурно и не укривам, че ми е прелестно да го слушам. А пък и най-новото е да ме оприличават и на Чарли Хънам.

- В какви планове участваш отвън " Откраднат живот "?

- Извън " Откраднат живот " вземам участие в задгранични продукции, филми и реклами. Предполагам, че е поради външния ми тип, тъй като сигурно не съм типичния българин. Съвсем неотдавна участвах и в две български реклами с основна роля, напълно скоро ги чакаме да се появят на екран. Моите мениджъри от кастинг организация " Крю Кастинг ", се грижат за моята реализация в региона на киното и рекламата. Изключително доста съм признателен на моята другарка Антония, че ме подтикна да се занимавам с това. И ме срещна със Силвия Васева, а хора като нея рядко се срещат.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР