Българският футболен съюз ще си партнира с футболната федерация на

...
Българският футболен съюз ще си партнира с футболната федерация на
Коментари Харесай

Борислав Михайлов и емирът на Катар се договориха за партньорство след среща в Бояна

Българският футболен съюз ще си партнира с футболната федерация на Катар, заяви формалният уебсайт на организацията. Президентът на БФС Борислав Михайлов одобри в базата в Бояна емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани, както и президента на Република България Румен Радев.

" По време на визитата бяха положени основите на бъдещо съдействие, което бе посрещнато задушевно от президента на страната ни Румен Радев ", оповестиха от БФС.

Михайлов, който неотдавна беше определен за четвърти мандат отпред на БФС сподели административната постройка въз основата в Бояна, футболните терени, хотелската част, фитнес-центъра и възстановителния център.

" За мен е огромна чест да стартираме сходно съдействие със страна, която поддържа толкоз осезаемо развиването на спорта и в частност футбола. Радвам се, че емирът остана с прелестни усещания от изискванията в нашата база в Бояна, която може да обезпечи отличен престой на тимове от тази страна. Предстоят ни срещи и диалози с сътрудниците от футболната федерация на Катар, които имам вяра, че ще бъдат ползотворни ", съобщи Михайлов.

Катар ще бъде хазаин на международното състезание през 2022 година, като за първи път най-големият футболен конгрес ще се организира на Арабския полуостров.

Емирът на страната е на първо посещаване в България, по покана на президента Румен Радев, по отношение на подписването на двустранни контракти за съдействие в областите на стопанската система, енергетиката, селското стопанство, младежта и спорта, превоза, търговията и туризма.

Шейх Тамим бин Хамад Ал Тани ще се срещне и с премиера Бойко Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР