Българският филм Борсови играчи“ тръгва по кината в Германия. Първата

...
Българският филм Борсови играчи“ тръгва по кината в Германия. Първата
Коментари Харесай

Български филм тръгва по кината в Германия

Българският филм „ Борсови играчи “ потегля по кината в Германия. Първата прожекция е планувана за 29 октомври и ще се състои във Filmclub в Кьолн. Адресът е Hahnenstraße 6.

Прожекцията е на български език с британски надписи, написа в страницата си във Фейсбук  Берлин.

В основните функции са Александър Алексиев, Мариан Вълев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Димитър Баненкин, Боряна Братоева, Пламен Манасиев.

Алексиев се се превъплъщава в ролята на Виктор Ангелов – млад академични учител по финанси в влиятелен български университет. Приятелката му Никол (Боряна Братоева), обаче не е задоволена от връзката им и се впуска в случка с съумелия борсов състезател Деян (Дарин Ангелов). Съкрушен от случилото се, Виктор стартира работа в брокерската компания на някогашния сътрудник на починалия му татко – Камен (Мариан Вълев), за да си върне Никол. След голям брой възходи и падения, алчността надвива и Виктор напуща Камен, започвайки работа при бащата на Деян – Рангел Вълканов (Димитър Баненкин). Там среща Ралица (Радина Кърджилова), която обаче е сътрудник под прикритие на ДАНС, проверяващ канал за пране на пари в структурите на Вълканов.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР