Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Райдъл

...
Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Райдъл
Коментари Харесай

Смениха съперника на Пулев за мача на 9 ноември

Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи против американеца Райдъл Букър във Фресно, Калифорния на 9 ноември, оповестява ESPN. Първоначално за противник на Кобрата на тази дата бе избран Марк Де Мори, само че в следствие австралиецът се отхвърли и промоутърите на българина трябваше да му намерят нов противник. Почти несъмнено това ще бъде 38-годишният Букър, който е постигнал “устна сделка ” с щаба на Пулев.

Букър има 26 победи (13 нокаута) и 2 загуби в професионалната си кариера, като записва 22 триумфа и едно проваляне сред 2001 и 2004 година, откакто е упрекнат в владеене и желанието за разпространяване на кокаин, заради което е наказан на 12 до 30 години затвор. След като излежава повече от 10 години, той е освободен и предходната година прави завръщане на кръга, като до този миг има четири победи и една загуба.

Според ESPN Букър не би трябвало да сътвори особени проблеми на Пулев, който е формален кандидат за международната купа на IBF и изчаква реванша сред Анди Руис младши и Антъни Джошуа, след което се надява да получи мач с спечелилия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР