Българските вносители на отличените тази година Автомобили за работа получиха

...
Българските вносители на отличените тази година Автомобили за работа получиха
Коментари Харесай

Кои са най-добрите автомобили за работа тази година

Българските вносители на отличените тази година " Автомобили за работа " получиха на гала нощес премиите си. Това беше и мотив да се напомнят отличниците в влиятелните интернационалните състезания " Камион на годината ", " Ван на годината ", " Международен пикап " и " Автобус на годината ".

С наградата Международен камион на годината 2018 е отличена новата гама на ДАФ CF/XF. За първи път в историята на конкуренцията оценката отива за две моделни серии, а товарните коли на холандския производител се оправиха с конкуренцията на " Скания " ХС, " Мерцедес Актрос " и модел на " Ивеко " на природен газ.
 ДАФ CF и XF
© Сайтове на компаниите

ДАФ CF и XF

При избора на интернационалното жури, в което има представители на 23 страни, основни се оказаха множеството новости и подобренията в силовата линия, във външния тип, в софтуерните системи за ръководство и сигурност и в кабината на ДАФ CF/XF. Двигателите са с нараснала мощ и повишен въртящ миг, а всички новости са въведени за по-нисък разход на гориво и по-висока успеваемост. В резултат гамата понижава разхода на гориво – приблизително със 7% при цялата си гама. Конкурсът Международен камион на годината се организира от 1976 година.

А ванът на годината е...

Наградата " Международен ван на годината " 2018 завоюва новата лекотоварна серия на " Ивеко Дейли Блупауър ". Италианският производител заслужи наградата за стартирането на пазара на нова гама, в която влизат три екологични лекотоварни автомобила.
 Гамата на
© Сайтове на компаниите

Гамата на " Ивеко Дейли Блупауър "

Чрез " Дейли Блупауър " клиентите могат да избират сред три високоефективни разновидността на задвижване – 2.3-литров дизелов мотор Евро-6, 3-литров мотор на компресиран природен газ (CNG), който за пръв път се комбинира с автоматизираната 8-степенна предавателна кутия и електрическа версия на вана.

Конкурсът Международен ван на годината води началото си от 1991 година и в журито има публицисти от 25 страни от Европа, Русия и Турция. Тази година " Ивеко Дейли Блупауър " беше предпочетен пред " Форд Транзит Кастъм ", " Фолксваген Кади ", МАН TGI и " Рено Канго електрик ".

Кой е най-хубавият пикап

След успореден тест на четирима претенденти, извършен в Румъния през ноември 2017 година, интернационалното жури присъди премията за пикап на " Фолксваген Амарок ". Втората генерация на модела се оправи с конкуренцията на " Тойота Хайлукс ", " Мерцедес Х-класа " и " Рено Аласкан ".

© Сайтове на компаниите

" Фолксваген Амарок "

" Амарок " заслужи влиятелното отличие поради гамата си от V6 дизелови мотори и разнообразните разновидности на модела. Журито е останало впечатлено от изчистения дизайн, отличното напасване и комплектност на детайлите, просторната и комфортна кабина с съвременен интериор. Осемстепенната автоматизирана предавателна кутия и трилитровият V6 мотор са посочени от журито като неповторими за класа, а представянето им на асфалт и отвън пътя е регистрирано като чудесно.

Отличникът при рейсовете

" Иризар Ай8 Интеграл " завоюва наградата " Автобус на годината 2018 " след четиридневен тест на претендентите, извършен от интернационалното жури през септември 2017 година в Швеция. Като негови преимущества 22 членното жури уточни дизайна, комфорта, качеството на материалите, направата и сглобката, сигурността, стабилността, динамичността, успеваемостта и пътното държание.

© Сайтове на компаниите

" Иризар "

Гамата на Ай8 е богата, само че премията е присъдена на участвалата в теста версия " Интеграл ". Това е вид със самоносеща структура, без шаси, която се предлага единствено с мотори на ДАФ и автоматизирана предавателна кутия на ZF. За пръв път премията Автобус на годината е присъдена през 1989 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР