Български състав победи представителен тим на Бразилия на футбол за

...
Български състав победи представителен тим на Бразилия на футбол за
Коментари Харесай

Българият отбор за бездомни победи Бразилия във футболен мач

Български състав победи внушителен отбор на Бразилия на футбол за първи път в историята на най-популярния спорт в света. Националният „ Отбор на вярата “ надигра латиноамериканците с 8:7 и влезе в топ 12 на Световното състезание по футбол за бездомни хора в Кардиф, Уелс. В 19:40 през днешния ден българският отбор излиза против състава на Полша за класиране измежду най-хубавите 10 участници на Мондиала, съобщи БГНЕС.
Двубоят сред България и Бразилия беше извънредно оспорван, като всеки от двата тима повеждаше по няколко пъти в резултата. Най-много попадения от националите още веднъж означи капитанът Иван Петров от сливенската махала „ Кумлука “, който се разписа 4 пъти. По две попадения вкараха Алекси Кирилов и Васил Петров, и двамата от столичния квартал „ Факултета “. Отлично показване още веднъж направи и българският вратар Асен Трайков от „ Филиповци “.
„ Отбор на вярата “ срещна Бразилия и преди четири дни в първата групова фаза на шампионата, само че тогава дуелът приключи 5:5 и латиноамериканците завоюваха след осъществяване на дузпи.
С триумфа си на латиноамериканците българският отбор си обезпечи правото да играе за местата от 9 до 12 на международния шампионат. При триумф над Полша, по-късно през днешния ден, националите ще играят на следващия ден за деветото място и Купата на Кардиф против спечелилия от срещата Коста Рика – Литва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР