Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз откриват поредица от

...
Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз откриват поредица от
Коментари Харесай

Откриват коледни фермерски пазари в София

Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз откриват поредност от Коледни фермерски базари в София . В тях ще вземат участие членове на двете организации с създадени от тях артикули. Първият базар ще се състои на 14 и 15 декември на ул. " Г. С. Раковски " № 99, пред постройката на Централен кооперативен съюз, в София.

Вторият - на 16 и 17 декември, на бул. „ Никола Мушанов “ №116. За децата също е помислено, като на 16 декември ще има детско празненство с дарове и Дядо Коледа. Следващите две мероприятия са планувани от 18 до 22 декември още веднъж пред постройката на Централен кооперативен съюз.

На посетителите и участниците ще се оферират разнообразни кулинарни изкушения, питиета, достоверни фермерски артикули, занимателни томболи. Всички пазарували над 50 лева ще вземат участие в лотария с дарове.

Най-важна и съществена цел на Коледните фермерски базари е възстановяване активността и конкурентоспособността на земеделските стопани , което с изключение на посредством деен разговор с институциите в народен и европейски мащаб, следва да бъде реализирано най-много посредством обезпечаване на благоприятни условия за осъществяване на продукция на локално и районно равнище, каквато ще им бъде предоставена, съобщи Георги Стоянов, ръководител на съюза.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР