Българската звезда полага значителни усилия в поддържането на фигурата си.

...
Българската звезда полага значителни усилия в поддържането на фигурата си.
Коментари Харесай

Диляна Попова и боксът или как певицата поддържа форма

Българската звезда поставя обилни старания в поддържането на фигурата си. Сред обичаните тренировки на Попова са боксът и сесиите във фитнеса.

Неоспорим факт е, че Диляна Попова наподобява ужасно и тялото й е постоянно съвършено поддържано. Тя реализира това с дисциплинираност и труд.

Точно по какъв начин го прави разбираме от в. “Труд ”, който описват за питателните привички на модела. Тя нормално не поддържа строги диети и слуша тялото си, с цел да разбере от какво се нуждае то. Когато види, че е наддала с някой кг, единственото, което прави е да понижи порциите си и да селектира по-внимателно количеството въглехидрати, които употребява.

 Диляна Попова и боксът или по какъв начин певицата поддържа форма

Когато желае да промени фигурата си по-драстично, се доверява на Лунната диета, с която споделя, че губи по 2-3 кг на седмица.

 

Иначе с изключение на здравословното хранене, тя поставя старания и във фитнеса, като разчита на услугите на личен треньор, който изготвя най-хубавите тренировки за нея. В случаите, когато желае да разпусне и душевен, тя избира бокса. С него тя съумява да се погрижи за фигурата си и за страстите си.

 Диляна Попова и боксът или по какъв начин певицата поддържа форма

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР