Снощи на полуфинала на Като две капки вода се случи

...
Снощи на полуфинала на Като две капки вода се случи
Коментари Харесай

Маги Халваджиян обезсмсли финала на „Капките”

Снощи на полуфинала на „ Като две капки вода ” се случи казус. Имитатроското шоу, което по мнението на феновете към този момент се изчерпа разгласи, че ще допусне всички участници на край. Наред с отличници в имитацията на 13 май на огромната сцена един до различен ще застанат и Мария и Джулката, че и Панайот. Така в най-слабия сезон на шоуто продуцента съпостави можещите с тези, които по думите на публиката за нищо не стават.

А феновете ядосани написаха в обществената мрежа: „ Нещо не се получиха нещата довечера, нито с журито, нито по сюжет! Какъв полуфинал ни показаха, когато видяхме много побутвания на някои реализатори. В интерес на истината този сезон се оказа най-слаб! ”, „ Глупаво решение, какъв полуфинал откакто всички са на край! ”

А още по-наблюдателна зрителка разкри тактиката на Халваджиян да се обогати от може би последния сезон на „ Като две капки вода ” и написа: „ Самият край в „ Арена Армеец ” допуска 3-4 часа шоу. С какво да го запълнят с Рачков ли и с Веско Маринов? Или с Фънки Мънкис? Или с безумните фокуси на Рачков? Логично бе да ги поканят всичките незатова, че са финалисти, а артисти, които ще запълнят ефирното време, а и ще натъпчат с пари джобовете на фамилия Халваджиян. Мара ще завоюва чалга аудиторията със сръбско. Цеца е легенда. Панчо ще се опита да притегли киноманите с „ Хубава жена ”, значимо е да има шоу.Нито Мара, нито Джули, нито Панчо ще завоюват, а ще се напъват за последна самореклама или за срам. Останалите справедливо са на край, само че най-ме радва Елена тъй като се труди доста през този сезон и справедливо откри място измежду финалистите! Но съм сигурна, че Зомбори ще завоюва тъй като през цялото време го пишем. Само, че най-голямата му конкуренция ще е в лицето на Християна, а не на Наско! ”

Автор:Фейсбук

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР