Българската социалистическа партия очаква президентът Румен Радев да връчи на

...
Българската социалистическа партия очаква президентът Румен Радев да връчи на
Коментари Харесай

БСП тропна с крак, поиска нещо важно от Румен Радев

Българската социалистическа партия чака президентът Румен Радев да връчи на тях третия мандат за сформиране на държавно управление, в случай че се стигне до подобен. Това заяви в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

" Ще се подготвим, имаме си съответните органи в партията и ще вземем виновни решения ", уточни той.
-->
Ченчев удостовери, че социалистите няма да поддържат държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи или Възраждане, само че не отговори дали биха подкрепили кабинет с мандат на " Български напредък " и с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи в него. Изтъкна, че ще подходят поредно.

На въпрос дали са изгубили Политическа партия и Демократична България като сътрудник и дали са отишли в " лагера на статуквото " с ГЕРБ и Движение за права и свободи, Ченчев отговори негативно.

Относно хартиената бюлетина депутатът от Българска социалистическа партия съобщи, че предлагането на социалистите не се е променяло от 2014 - за смесено гласоподаване без да се отстранява бюлетината.

Според него казусът в изборния развой не е в хартиената бюлетина, а в метода на преброяване. Затова от Българска социалистическа партия ще предложат промени, които да създадат по-прозрачен този развой.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР