Българската Хип Хоп Асоциация стартира инициативата “Записвай с професионалистите”, която

...
Българската Хип Хоп Асоциация стартира инициативата “Записвай с професионалистите”, която
Коментари Харесай

Българската Хип Хоп Асоциация стартира инициативата “Записвай с професионалистите”

Българската Хип Хоп Асоциация започва самодейността “Записвай с професионалистите”, която е в поддръжка на начинаещи хип хоп реализатори и биймейкъри.

Чрез нея трима начинаещи рап реализатори и трима начинаещи биймейкъри ще имат опция да запишат своя ария, изцяло гратис в професионално звукозаписно студио с персоналната помощ и поддръжка от трима приети в сектора ментори.

Според БХХА сега голяма част от новата българска музика е точно рап и това ще даде опция на прохождащите реализатори и композитори да се срещнат с процеса на запис, миксиране и мастериране на една ария, тъй че на финала тя да е подготвен артикул, който да дава отговор на стандартите за изпъчване по клубове, радиа и малките екрани.

БХХА поема всички разноски свързани със записването, миксирането, мастерирането на песните, както и разноските по снимането на процеса.

Участие в състезанието могат да вземат както композитори, по този начин и рап реализатори, които до момента не са имали опция да записват в професионално студио, написа www.bhha.eu

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР