Българската футболна легенда Христо Стоичков успя да промени дори безкрайно

...
Българската футболна легенда Христо Стоичков успя да промени дори безкрайно
Коментари Харесай

Стоичков променя британските правила

Българската футболна легенда Христо Стоичков съумя да промени даже безпределно консервативните английски правила. Мнозина българи на Албиона недоволстваха, че деца до 14 години нямат право да участват на презентацията на автобиографията " Историята ", написана в съавторство с Владимир Памуков, написа " Труд ".

Разбрал за обстановката, " кавалерът " на " Златната топка " за 1994 година незабавно " завъртя телефоните " до Обединеното кралство и от зала " Troxy " са решили, че ще създадат изключение и минималната граница ще е 6 години. Причината за това са съображения за сигурност.

Стоичков ще направи още един огромен жест за малчуганите. Всички фамилии, пристигнали с децата си, би трябвало да са на партера и ще имат приоритет пред предстоящата голяма опашка. За да не седят дребните до късно, Камата ще даде първо подписи на тях.
 Христо Стоичков сподели златната топка на почитателите @@@
" Историята " към този момент е на британска земя, а презентацията в зала " Troxy " ще бъде в петък от 19:00 часа локално време. За настроението на публиката от София идват шоумените Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев. На идващия ден Стоичков ще е измежду ВИП-гостите на " Уембли " за мача Тотнъм - Нюкасъл от Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР