Българската федерация по тенис излезе с остра критика към Григор

...
Българската федерация по тенис излезе с остра критика към Григор
Коментари Харесай

БФ по тенис: Григор отново обърна гръб на България

Българската федерация по тенис излезе с остра рецензия към Григор Димитров след следващия му отвод от присъединяване на ATP Cup, научихме от вестник „ Сега “.

Пред изданието вицепрезидентът на федерацията Рангел Марков не скри възмущението си към първата ни ракета, обвинявайки го, че той е повода България да не получи покана за шампионата.

„ Жалко е, че за следващ път Григор обръща тил - и на България и най-много на тези момчета, които имат голяма потребност от този шампионат. За Мико Кузманов и Адриан единствено това, че ще играят с топ тенисистите непосредствено ги праща в друга орбита. Включително и финансово, което за тях е извънредно значимо. Много тъпо за останалите момчета. Те имат голяма нужда да играят такива срещи и няма да имат тази опция. А и към този момент имаме в България няколко генерации млади тенисисти - деца, израснали с фантазията да са Григор, които не могат да се допрян нито веднъж до него. Той веднъж не е пристигнал, да удари няколко топки с младите. Да, това, което е постигнал в тениса, е доста огромно. Но, в случай че най-малко малко не го съобщи на тези след него, какъв е смисълът “, пита сбито Марков.

Димитров има намерение да се включи в първия шампионат за годината в Мелбърн, след което да вземе присъединяване на Откритото състезание на Австралия. Тези му проекти наподобява влизат в спор с интернационалния шампионат, където Франция ще заеме мястото на България измежду участниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР