България върви към четвърти предсрочен вот през април, вероятно на

...
България върви към четвърти предсрочен вот през април, вероятно на
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Гласуваме за 5-и път на избори 2 в 1 през октомври

България върви към четвърти предварителен избор през април, евентуално на 9.04., и пети 2 в 1 през октомври, дружно с локалните избори. Това заяви извънредно пред Narod.bg водещ политолог, поискал да не се обявява поради смелата прогноза.

Вече е ясно – както Narod.bg предизвести, държавно управление няма да има и с третия мандат. Заради боязън да проверяват Nexo нито една партия не желае да вземе властта, с цел да се сблъска челно с трансформиралата се в международен проблем криптопирамида.

Така пропадна другояче напълно прибичният късмет на Корнелия Нинова да направи държавно управление. Както стана ясно по-рано през днешния ден, Българска социалистическа партия се отхвърля от обречените на неуспех планове да вземе властта.

Връщаме третия мандат в понеделник на президента, призна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание след взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

Тя добави, че остават отворени за диалози, които са значими за България и за българския народ, с всички.

Реклама

По-рано през днешния ден на поканата на Българска социалистическа партия за лидерска среща по отношение на третия мандат за сформиране на държавно управление се отзоваха единствено три парламентарно показани политически сили – ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ Български напредък “. От „ Продължаваме Промяната “ (ПП), „ Демократична България “ (ДБ) и „ Възраждане “ не пристигнаха на диалог.

Нинова разяснява, че са създали всичко допустимо, което се чака от тях, търсили са разговор и единодушие по четири целта, които да обединят политическите сили. Търсихме решение за излизане от рецесиите, в които се намираме, и най-много от политическата рецесия, означи тя.

Попитана кой ще носи отговорност за това, че няма държавно управление, тя отговори, че това ще реши българският народ на идните избори.

Внушението, че за това би бил отговорен третият мандатоносител, който и да е той, е операция, съобщи тя. По думите ѝ отговорността е на първо място на първия, на втория, несъмнено, и на третия, само че откакто първият и вторият не съумяват, надали отговорността би трябвало да се носи от третия.

Така излиза, че вотът през април ни е в забрадка вързан, само че за жалост той няма да реши нищо и обстановката ще остане патова. Затова и президентът Румен Радев е в подготвеност сегашното служебно държавно управление, само че с нов министър председател – Атанас Пеканов, да държи юздите на властта до октомври, когато да се проведат избори 2 в 1 – предварителни парламентарни и още по-важните – избори за локална власт, безапелационен е политологът пред Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР