България трябва да получи повече финансиране от Брюксел за защита

...
България трябва да получи повече финансиране от Брюксел за защита
Коментари Харесай

Маркус Зьодер: България трябва да получи повече финансиране от Брюксел за защита на границата

България би трябвало да получи повече финансиране от Брюксел за отбрана на границата. Това съобщи министър председателят на Свободна страна Бавария Маркус Зьодер по време на кръглата маса на тематика "Защита на външната граница на Европейски Съюз и миграционни политики на Република България ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Важно e достижението на България и големият ѝ принос за отбраната на външната граница на Европейски Съюз, да получи самопризнание и на европейско равнище. Много е значимо да има сътрудник, на който можем да разчитаме и за който знаем, че е проевропейски насочен. Предстоящите избори за Екологичен потенциал са извънредно значими. Важно е, също по този начин, да има повече срещи по конференции и по страните “, сподели още Зьодер.

"В Брюксел е доста елементарно от дистанцията да гледаш нещата без да си наясно с огромните предизвикателство, само че когато човек пристигна на място вижда всичко от вярната позиция “, приключи баварският министър председател Маркус Зьодер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР