България не покрива изискванията за отпадане на визите. Това заяви

...
България не покрива изискванията за отпадане на визите. Това заяви
Коментари Харесай

Американският посланик у нас: Не искам да ви подведа с обещание, че визите ще паднат скоро

България не покрива условията за отпадане на визите. Това съобщи посланикът на Съединени американски щати в България Ерик Рубин. „ Ако зависеше от мен, визите щяха да отпаднат незабавно. Съгласен съм, че това е значимото нещо за българите”, съобщи дипломат Рубин пред Нова телевизия.

„ Даваме си сметка, че кандидатстването за визи е скъпо, че лишава време и изключително за хората, които не живеят в София, това си е огромно предизвикателство, само че си имаме закони, които регламентират по кое време може да падне визовият режим за избрана страна. Не желая да ви заблуждавам, че можем да променим тези правила”, уточни той.

„ Честно казано, България не покрива условията. Най-важният аршин е хората, на които се отхвърля виза, да са доста малко. Трябва и да се сведат до най-малко тези, които остават незаконно в Съединени американски щати, откакто са взели виза. Не желая да ви подведа с заричане, че визите ще паднат скоро, само че аз и хората от посолството поставяме доста старания това да се случи”, акцентира Рубин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР