България и Кипър да предлагат съвместен турсически продукт на трети

...
България и Кипър да предлагат съвместен турсически продукт на трети
Коментари Харесай

България и Кипър обсъждат съвместен турсически продукт

България и Кипър да оферират взаимен турсически артикул на трети страни. Тази опция са разискали ръководителят на Камарата на представителите на Република Кипър Димитрис Силурис и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева .

Силурис е на посещаване у нас. Той организира среща и с премиера Бойко Борисов , а по-късно ще посети и " Дондуков " 2, където ще беседва с президента Румен Радев .

" Говорихме за съдействие в региона на културата , образованието и най-много на туризма . Също и, че може да предлагаме, България и Кипър, взаимен туристически артикул , който да предлагаме на трети страни ", сподели Караянчева.
 
" Ние изпитваме обичайно огромна признателност към България и по-специално за времето след турското настъпление, когато България даде работа и самун на хиляди кипърски жители, изгубили къщите си от турското настъпление. Това, което Кипър през днешния ден дава като опция за трудова претовареност на български жители е най-малката компенсация ", съобщи Силурис.
 пресцентър, Министерски съвет-->

Премиерът Борисов показа на срещата, че политическият разговор сред България и Кипър е извънредно потребен, тъй като стимулира дейната работа във всички сфери от съвместен интерес.

Българският министър-председател изрази вяра, че отсега нататък ще се разшири още повече спектъра на визити на отраслови министри сред двете страни . Борисов посочи капацитета на подписаните през последните години двустранни съглашения в региона на земеделието, туризма, енергетиката, културата, образованието и науката, корабоплаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР