България е член на НАТО, думата НАТО“ не е мръсна

...
България е член на НАТО, думата НАТО“ не е мръсна
Коментари Харесай

Първите думи на новия военен министър. Приемаме ли натовски войски?

България е член на НАТО, думата „ НАТО “ не е мръсна дума – в случай че се наложи, допускам, че всички вие бихте се почувствали по-сигурни, в случай че сили на НАТО дойдат. Това съобщи новият боен министър Драгомир Заков в първия си коментар пред публицисти в Народното събрание, откакто стана част от кабинета " Кирил Петков ".

Заков акцентира, че дислоцирането на съюзнически военни у нас ще е с ясна процедура, а не „ някой да се обади и да каже “.

Министър Заков уточни, че работи с военни от началото на кариерата си в Министерството на външните работи преди 20 години, а в този момент 60% от ръководената от него задача в щабквартирата на НАТО са още веднъж от армията. По думите му с решението за активиране на проекта за реакция на Алианса, „ Черно море е подсигурено и сега “.

Той беше безапелационен в оценката си за протичащото се на североизток от нас: „ Това е експанзия, сега се води война в Украйна "

Това, което НАТО направи в последните месеци, беше невиждано изпитание да остави Русия на масата за договаряния. Войната избухна сега, в който вратата за разговор с Русия беше необятно отворена, посочи военният министър. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР