Бъдещият треньор на Рома Жозе Моуриньо говори пред XBT относно

...
Бъдещият треньор на Рома Жозе Моуриньо говори пред XBT относно
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Във футбола винаги има напрежение

Бъдещият треньор на Рома Жозе Моуриньо приказва пред XBT по отношение на решението си да поеме " вълците ". Както е известно португалецът ще застане отпред на столичани през идващия сезон, като ще размени на поста Пауло Фонсека.

Моуриньо съобщи, че във футбола постоянно има напрежение и добави, че е направил доста осведомен избор, когато се е съгласил да поеме Рома.

" Когато взимам значимо решение, се убеждавам, че имам цялата информация, от която се нуждая. Това е най-хубавата тактичност, тъй като е невероятно да се вземат решения, без да се знаят всички детайлности и без да се отдели време, с цел да се схванат. Никога не разрешавам на външни фактори да повлияят на решенията ми ".

" Във футбола постоянно има напрежение. Ние ще се фокусираме върху основите и нашата подготовка. Трябва да се забавляваме, само че и да бъдем отдадени експерти. За мен във всеки мач има напрежение, защото всеки от тях има своята стойност. Има напрежение при дербитата, полуфиналите и финалите, с които печелите трофеите, само че и при останалите мачове, в които печелите три точки и се изкачвате нагоре в таблицата ", сподели Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР