Бъдещето на наставника на испанския шампион Реал Мадрид - Зинедин

...
Бъдещето на наставника на испанския шампион Реал Мадрид - Зинедин
Коментари Харесай

Бъдещето на Зидан продължава да бъде доста неясно

Бъдещето на наставника на испанския първенец Реал Мадрид - Зинедин Зидан продължава да бъде много неразбираемо, написа „ Diario AS “. Французинът има контракт до лятото на 2022 година.

„ Лос Бланкос “ усъвършенстваха формата си в последните седмици, като отборът е шест точки от водача Атлетико Мадрид в Ла Лига, както и на ¼-финал в Шампионската лига, където ще срещне британския първенец Ливърпул.

Дори Реал да не стигне до някакво отличие през сезона, може да не бъде това повода за неговото овакантяване. Самият Зидан може да реши да си тръгне, тъй като може да застане отпред на френския народен тим.

Настоящият селекционер на „ петлите “ Дидие Дешан има контракт до 2022 година, само че идното Европейско състезание може да се окаже решаващо за бъдещето му.

Другият вид, който се открива пред Зидан е Ювентус. Италианският гранд и някогашен клуб на французина, не се намира в добра форма. „ Биаконерите “ отпаднаха на 1/8-финалите в Шампионската лига от Порто и изостават с 10 точки от водача в Серия А – Интер. Треньорът на първенците Андреа Пирло е под сериозен напън и има заплаха да не получи шанса да води Юве и през идващия сезон.

През акцията пък се появиха и няколко имена за правоприемник на самия Зидан в Реал. Първото име е това на легендата Раул. Най-новото име пък е това на Йоаким Льов, който ще напусне немския народен тим след Евро 2020.

Zidane playing it safe
— AS English (@English_AS)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР