Бъдещето на Манчестър Юнайтед остава несигурно, като за клуба са

...
Бъдещето на Манчестър Юнайтед остава несигурно, като за клуба са
Коментари Харесай

Липса на комуникация от семейство Глейзър може да провали сделката за Манчестър Юнайтед

Бъдещето на Манчестър Юнайтед остава нестабилно, като за клуба са направени предложения, само че семейство Глейзър към момента не е предложило актуализация, съгласно The ​​Independent. Базираната в Катар група на шейх Джасим и INEOS на сър Джим Ратклиф направиха предложения за " алените дяволи ", само че останаха комплицирани от неналичието на връзка от Глейзър. Очаква се тази седмица да има формален отговор от притежателите на Манчестър Юнайтед.

Липсата на връзка докара до опасения от участниците в търга, че семейство Глейзър може да клони към опазване на клуба, или даже да се надява на повече претенденти, което може да докара до повишаване на цената още повече. Смята се, че притежателите желаят да продадат клуба за  милиарда паунда.

Продължаващата неустановеност ще бъде проблем за летните трансферни проекти на Ерик загар Хаг. Нидерландецът желае да подпише с нападател, само че може да има компликации при сключването на покупко-продажби, докато опцията за продажба на клуба остава на дневен ред.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР