Азис се е подложил на изключително странен спортен режим и

...
Азис се е подложил на изключително странен спортен режим и
Коментари Харесай

Aзис провежда странни тренировки

Азис се е подложил на извънредно чудноват състезателен режим и организира необикновени тренировки. Кралят на фолка, който в последно време напомпа забележителна мускулатура, е разредил обичайните си  фитнес-занимания и ги замества с… тренировки на токчета, настояват очевидци и ползват за доказателство кадър, за който се допуска, че е сниман без знанието на звездата.

Това че костинбродският славей се е качил на високи токове, не е никаква изненада. Особеното в тази ситуация е, че употребява стилните боти с десетсантиметрови стилети на петите за характерни тренировки по стълби и за превъзмогване на разнообразни трудности, в което най-малко на пръв взор няма никаква фитнес логичност. Няма логичност и в останалата част от ансамбъла на другояче извънредно придирчивият към облеклото си реализатор за тези „ тренировки “– къси гащета и хавайска риза, само че жегите в последните дни може и да са в основата на този избор. 

Попитан от другари за повода за необикновените тренировки, Азис е запазил нетипично безмълвие и изрично е отказал да дава пояснения, кълнат се очевидците, само че изричат догатката, че това е част от подготовката на изпълнителя на „ Точно в три “ за нов план.

Какъв може да е този план, към този момент можем единствено да гадаем, само че името на звездата от време на време бива впрягано като евентуален участник в какви ли не продукции, без безусловно това да е истина.

Един от последните клюки е, че Азис ще бъде един от участниците в мистериозното реалити, водено от Димитър Рачков . Мълвата за него съществено разбуни средите на родните звезди от сцената, екрана и интернет и все по-вероятно наподобява, че това шоу ще бъде предавано извънредно в интернет.

Макар и към момента непотвърдено, възможностите да се окаже, че негов водещ е Димитър Рачков нарастват с всеки минал ден. Водещият на „ неразрешеното шоу “ към този момент бе видян край София, където бе сниман от инцидентни туристи на… първичен сал.

Непотвърден и до момента клюки настояват, че предложения за присъединяване в шоуто са получили определени звезди на поп-фолк сцената, само че също и театрални и кино артисти и онлайн инфлуенсъри. Както доста пъти до момента, името на Азис наложително участва измежду упоменатите, само че към този момент самата звезда отхвърля всевъзможен коментар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР