Аз отговарям за общото ръководство на отдела (…) Аз съм

...
Аз отговарям за общото ръководство на отдела (…) Аз съм
Коментари Харесай

Глас в пустиня: Тенчо Тенев пращал два сигнала до прокуратурата за дрогирания убиец Георги Семерджиев – реакция нулева

„ Аз давам отговор за общото управление на отдела (…) Аз съм главата най-отгоре, имам над 600 чиновници. Как мога аз да преценява “.

Така някогашният шеф на КАТ-София Тенчо Тенев, пенсиониран по неотложност, с цел да не пречи на корупцията, отговори в предаването „ Тази заран “ на обвиняванията на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев, че не упражнил задоволителен надзор по случая с дрогирания палач Георги Семерджиев.

Тенев посочи, че неговата работа два пъти е изпращала сигнали до прокуратурата за Георги Семерджиев – през 2014 година и 2016 година

Реклама

През лятото на тази година Семерджиев провокира тежка злополука на бул. „ Черни връх “, при която починаха две млади дами. Оказа се, че е карал с включена полицейска лампа и със скорост 166 километра в час, без шофьорска брошура и под въздействието на опиати.

Относно войната по пътищата и зачестилите произшествия Тенев разяснява, че водачите станали по-невъзпитани и с по-неадекватни реакции.

По думите му контролът е занижен заради промени в „ щатното разписание на хората, които дават отговор за предварителна защита на пътя “.

Бившият началник на КАТ-София сподели, че до момента в който той е бил шеф, двама чиновници на „ Пътна полиция “ са били уволнени за корупция.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР