„Аз няма да успея“, „Всичко винаги се обърква “, „Просто

...
„Аз няма да успея“, „Всичко винаги се обърква “, „Просто
Коментари Харесай

На всяка отрицателна мисъл противопоставяйте една положителна

„ Аз няма да съумея “, „ Всичко постоянно се обърква “, „ Просто не ми върви! “ Забравете за тези негативни изречения!

Ако преминем през живота с негативен отношение към всичко, което се случва, е малко евентуално да станем сполучливи - всичко ще ни се стори недостижимо, незадоволително, изгубено...

Не осъзнаваме, че тези отрицателни мисли ни отдалечават от задачите, които в действителност желаеме да реализираме. Всички изживяваме моменти, когато негативният метод на мислене има преимущество пред нас. Ако обаче негативното мислене се трансформира в табиет, това може да унищожи нашия морал, качества, самочувствие или, с други думи, да ни унищожи като персона.

Отрицателното мислене усилва склонността към меланхолия и тревога и има доста отрицателен резултат върху обществените връзки. Кой би желал да има другар, който вижда единствено неприятното във всичко и непрекъснато търси проблеми?

В тази публикация ще ви дадем няколко съвета, които ще ви оказват помощ да спрете да мислите негативно.

Какво е негативна мисъл?

Отрицателните мисли са тези мисли, които са свързани с други хора, със самите нас и света към нас. Те несъзнателно се появяват в съзнанието ни, като предписание са ирационални и ни карат да се усещаме зле. Затова не би трябвало да разрешаваме да се задържат дълго в мозъка ни!



Намерете опция на негативните мисли

Как да го извършите? Ако да вземем за пример сте си помислили: „ Това изявление ще бъде злополука, не мога да го преживея, не съм задоволително дипломиран за това “, можете да измененията тази концепция по следния метод: „ Може би не съм съвършен претендент за тази позиция, само че ще направя всичко допустимо да се покажа добре на изявлението. " Можете да запишете различни мисли в бележника си. Постепенно, с опит и самообладание, сами ще започнете да мислите по-положително.

Хвърлете негативни мисли в кошчето

Проучване в Държавния университет в Охайо, благодарение на откриватели от Автономния университет в Мадрид, откри, че писането на негативни мисли на хартия и по-късно изхвърлянето на тази хартия в кошчето в действителност ни оказва помощ да се освободим от негативното.

Обградете се с положителни хора

По същия метод, както някои хора могат да предадат отрицателно въодушевление, други могат да споделят оптимизма си с вас. Избягвайте хората, които виждат единствено негативност във всичко, и се обградете с тези, които ви дават позитивни страсти и ви оказват помощ да се чувствате по-щастливи. Как да го извършите? Опитайте се да прекарвате допустимо минимум време с „ токсични “ хора, които ви заразяват с негативите си. Прекарвайте повече време с положителни хора. Учете се от тях, с цел да видите света в позитивна светлина. Когато имате отрицателна мисъл, попитайте ги какво мислят за това.

Наслаждавайте се на позитивните моменти

Доста постоянно негативното ни мислене се основава на неспособността да се любуваме на позитивните моменти, които се случват в живота ни. Не подценявайте достиженията си, гордейте се с тях. Научете се да се наслаждавате на сегашното.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР