АвтоВАЗ върна Lada Niva на поточната линия в нова конфигурация,

...
АвтоВАЗ върна Lada Niva на поточната линия в нова конфигурация,
Коментари Харесай

Lada започна производството на новата Niva

АвтоВАЗ върна Lada Niva на поточната линия в нова настройка, която да показва максимума от автомобила, без това да се отразява от дефицита на вносни съставни елементи. С две думи, съветският всъдеход, сходно на други модели на компанията е изгубил част от своите екстри, с цел да продължи да бъде в произвеждане, без това да се отрази на времето за доставки и цената.
`Lada

Според информация от съветски медии, новата Niva идва в банален вид с екстри като хидравлика на кормилото, електрически предни стъкла, ISOFIX за закрепване на детски столчета, дневни светлини, ръб компютър и 16-цолови джанти. Липсват системи като ABS и въздушни възглавници.
`Lada

Под капака продължава да работи 1.7-литров бензинов мотор с мощ от 83 конски сили и оптимален въртящ миг от 129 нютон метра. Трансмисията е механична с пет предавки, а въртящият миг се предава към четирите гуми. Все още не е ясно каква ще е цената на актуализирания модел, само че евентуално тя ще бъде по-ниска от тази на „ по-богато “ оборудвания модел. От Lada се хвалят, че за първите шест месеца на годината са продадени общо 74 714 автомобила от които 13 231 са били от модела Niva.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР