Автомобилното движение по Кримския мост беше възобновено в събота след

...
Автомобилното движение по Кримския мост беше възобновено в събота след
Коментари Харесай

Възстановиха движението но ключов мост

Автомобилното придвижване по Кримския мост беше обновено в събота след ремонтни и възстановителни действия, оповестиха от пресслужбата на пътната администрация на Таман. „ Днес в 14:30 московско време, час и половина по-рано от плануваното, беше намерено придвижването на коли и рейсове по Кримския мост, който преди този момент беше спрян заради ремонтни и възстановителни работи “, споделиха от пресслужбата.

В сряда пресслужбата на Министерството на превоза на Руската федерация заяви, че придвижването на коли по Кримския мост ще бъде спряно на 12 ноември от 04:00 до 16:00 часа московско време заради ремонтни и възстановителни работи.

На 8 октомври сутринта на Кримския мост беше взривен камион, вследствие на което се възпламениха цистерните на прилежащ товарен трен. Рухнаха два сектора от автомобилната част на моста, отиваща към полуострова. Във връзка с изключителното състояние беше основана държавна комисия, ръководена от вицепремиера на Руската федерация Марат Хуснулин. Възстановено е железопътното придвижване по Кримския мост, отчасти е възобновено и придвижването на коли и рейсове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР