Автокредитът, предлаган от финансовата институция, финансира покупката на нов или

...
Автокредитът, предлаган от финансовата институция, финансира покупката на нов или
Коментари Харесай

Нов кредит за покупка на автомобил от „Инвестбанк“ АД

Автокредитът, предлаган от финансовата институция, финансира покупката на нов или използван автомобил при атрактивни лихвени условия и улеснена процедура. Кредитният артикул, създаден в партньорство с ЗК „ България Иншурънс “ АД няма аналог на пазара, защото съчетава невисок лихвен % - 4,5 % и преференциални условия при подписване на застраховка Каско Gold в застрахователната компания.

Потребителският заем непосредствено дава средствата по сметка на клиента и дава опция за финансиране на спомагателни разноски като ремонт, поддръжка, регистрация. Автокредит обезпечава финансиране до 50 000 лв., без залог на автомобила и собствеността се придобива незабавно. Срокът на погашение е дълъг - до 10 години. Друго преимущество за кредитополучателя е, че има опция самичък да избере къде и по какъв начин ще обслужва и ремонтира новопридобития си автомобил, не се постановат и ограничавания за пътешестване в чужбина с него.

В рамките на до 3 месеца след асимилиране на заема, клиентите могат да се възползват от специфичните отстъпки в наградата по застраховка Каско Gold от ЗК „ България Иншурънс “ АД и по този метод да запазят преференциалния лихвен % по отпуснатия заем. От застрахователното сдружение, сътрудник на банката допълват, че Каско Gold се предлага с разнообразни клаузи – Smart, Comfort и Premium, които посредством композиция от опасности обезпечават оптимална отбрана на конкурентна цена.

В допълнение, клиентите на застрахователното сдружение „ България Иншурънс “, могат се възползват от потребителски заем Автокаско Gold, възложен от „ Инвестбанк “ АД. Кредитът е с улеснена процедура при кандидатсване и преференциалнен лихвен % за всички клиенти на застрахователното сдружение, които имат подписана застраховка Каско Gold.

Повече информация и опция за кандидатсване по заемите, клиентите могат по получат във финансови центрове на банката в страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР