Авиационното подразделение на Honda Aircraft Company публикува видео, в което

...
Авиационното подразделение на Honda Aircraft Company публикува видео, в което
Коментари Харесай

Вижте новия самолет на Honda

Авиационното поделение на Honda Aircraft Company разгласява видео, в което показа нова версия на бизнес самолета HondaJet Elite S. Според представителите на марката усъвършенстваният реактивен аероплан е новият международен стандарт за бизнес авиация.

Бизнес самолетът HondaJet Elite дебютира на европейското ревю за бизнес авиация през 2018 година в Женева. Лекомоторният аероплан с композитен фюзелаж се трансформира в най-тихия и бърз аероплан в своя клас. Автономността на модела е 2 660 километра, а новаторските системи за ръководство на автопилот при политане и кацане направиха HondaJet Elite един от най-безопасните бизнес джетове в света.
 Вижте новия аероплан на Honda (ВИДЕО)

Сега авиационното поделение на японската компания пусна осъвременена версия на машината, наречена HondaJet Elite S. Автономността на бизнес самолета е увеличена с 222 километра, а товароносимостта с 90 кг. Подобреният модел има нови функционалности на авиониката, които заменят обичайните гласови команди с текстови известия, с цел да подобрят яснотата и успеваемостта на връзката.

В допълнение, усъвършенстваната система за помощ при ръководство ще понижи натоварването на водача, като по този метод ще увеличи равнището на сигурност. Фюзелажът на HondaJet Elite S се предлага в Luxe Gold, Deep Sea Blue и Gunmetal Grey цветове. Цената на HondaJet Elite S стартира от 5.4 милиона $.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР