Ацсендентът Везни държи на основното, заложено в него – справедливостта.

...
Ацсендентът Везни държи на основното, заложено в него – справедливостта.
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Везни

Ацсендентът Везни държи на главното, заложено в него – справедливостта. Хората с този асцендент се характеризират с открит темперамент и вродена дипломатичност.

Хората с асцендент Везни постоянно се стремят към това всички да са удовлетворени. Те ловко съумяват да балансират сред себе си и забокалящите ги хора.

Околните им се доверяват елементарно, а те оправдават това им доверие с почтеност и положително отношение. Поради това постоянно стават арбитри в обстановки, когато е нужно да се вземе заслужено решение.

Те са изключителни реалисти. В живота постоянно търсят идеалната среда, в която всеки да получи това, от което се нуждае. Постоянно оказват помощ на близките, което ги трансформира в най-хубавите другари и сътрудници, както в персоналните, по този начин и в бизнес връзките.

В обстановките, когато трябват крайни и безапелационни решения, хората с асцендент Везни още веднъж пробват да омекотят и балансират връзките с близките.

Предпочитат да подхващат продължителни и комплицирани дипломатични ходове, вместо да кажат нещата в очите. Ненатрапчиви в общуването си, те постоянно търсят посоката с най-малкото противодействие.

 Щастие

Чистосърдечни и открити за възприятията си, те не са съвършени. Особено в интимните си партньорства, където са способни без забележима причина да изопнат връзките до краен лимит.

Въпреки това, те безспорно се нуждаят от непосредствен човек до себе си, защото са привикнали да споделят живота си. Всъщност точно хората към тях осмислят желанията им и те се нуждаят от тяхното утвърждение и поддръжка.

Хората с асцендент Везни избират работа, обвързвана с общуването с хора. В множеството случаи тя е обвързвана и с високо заплащане, положително име и популярност.

Въпреки това постоянно са склонни да правят отстъпка, защото не обичат да се постановат и да търсят непременно лично задоволство и реализация. Държат и на външния си тип, само че още веднъж - не непременно.

В лицето на тези хора сътрудниците им търсят сигурност. Те постоянно са бурни, динамични и постоянно неориентирани. Асцендентът Везни е податлив да отстъпва и да прави взаимни отстъпки в името на комфорта на половинката си.

Ако обаче се изморят от тази си позиция, могат да се почувстват изтощени и да предявят искания, нещо по този начин нетипично за тяхната същина.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР