Атрактивни, млади и красиви са младото семейство Мартин и Анелия

...
Атрактивни, млади и красиви са младото семейство Мартин и Анелия
Коментари Харесай

Младоженци шокираха гостите си, искат кучешка храна вместо цветя за сватбата

Атрактивни, млади и красиви са младото семейство Мартин и Анелия Михайлови от Мездра. Двамата влюбени са другари от няколко години и преди седмица узакониха любовта си. Красивата младоженка е дългогодишна танцьорка в отбор „ Мездра “, а младоженецът има фитнес клуб, написа " Конкурент ". Нестандартна била молбата на младежите към техните другари, родственици и близки, които поканили на сватбата. Те поискали от тях вместо цветя да подарят кучешка храна.



Мартин и Анелия всекидневно се борят с насилието върху бездомните животни на територията на мездренската община. Все още не намират поддръжка от всички организации, по тази причина всяка тяхна самодейност е обвързвана с популяризирането на концепцията за надзор и отговорно отношение на хората към животните.

За да привлекат и своите другари и родственици към тази благородна идея, младоженците ги приканили да донесат храна или да пуснат пари в кутия за животните. Така на сватбения си ден младото семейство получи няколко чувала с хранителни запаси за тях и събра 130 лв..

Атрактивната женитба на Мартин и Анелия беше в изтънчен комплекс в близко село. За настроението на всички присъстващи се погрижил оркестър. Само ден по-късно музикантите станаха брачен оркестър №1 в България при надсвирването в Скариада BG в Лясковец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР